Proefpakket aanvragen

Jumères uitproberen als consument

Ben je consument en wil je graag kennis maken met de producten van Jumères? Dat kan! De Jumères specialist kan je alles vertellen over de producten en behandelingen van Jumères. Een persoonlijk advies eventueel met een consumentenbrochure en je bent helemaal op de hoogte.

Proefpakket aanvragen voor salons

Waarom Jumères?

  • Oneindige opties binnen deze mannenlijn
  • Alleen de essentiële producten voor dagelijks gebruik
  • Een Nederlands product met exclusieve formules
  • Onweerstaanbare geur

Het compacte assortiment van Jumères bestaat uit de meest essentiële verzorgingsproducten die iedere man nodig heeft. Alle producten zijn op elkaar afgestemd, met elkaar te combineren en hebben een stijlvolle, mannelijke, verfijnde geur.

De Jumères producten zijn speciaal ontwikkeld voor de echte man: klassiek, eenvoudig in gebruik en multifunctioneel. Bovendien kunnen ze op meerdere momenten van de dag worden gebruikt waardoor je slechts een beperkt aantal producten nodig hebt voor jouw volledige verzorging.

 

Proefpakket aanvragen

Heb je als schoonheidsspecialist(e) interesse om met het merk Jumères in jouw salon te starten maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Dan kun je een proefpakket aanvragen!

Dit doe je eenvoudig door het aanvraagformulier in te vullen en te versturen. Naar aanleiding van jouw aanvraag nemen wij contact met je op voor het versturen van het proefpakket en het beantwoorden van eventuele vragen. Indien gewenst kunnen we een vrijblijvende afspraak met een Area Sales Coach inplannen, die bij je langskomt voor extra toelichting.

 

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen via onderstaande gegevens:
Telefoon: 0495 - 434 600
Email: sales@dancohr.com

Of laat je inspireren in onze showroom:
Adres: Marconilaan 8, 6003 DD Weert (NL)

Onze showroom is geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur. Je dient voor een bezoek eerst een afspraak te maken bij onze sales afdeling.

Jumères-17

Proefpakket aanvraag formulier salons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.