Jumères in jouw salon?

 

Ben jij beauty professional en ben je nieuwsgierig naar het merk Jumères? Heb je interesse om met het merk Jumères in jouw salon te starten? Of wil je graag meer informatie ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een proefpakket aan!

 

In het proefpakket vind je prijslijsten, brochures en meer informatie over het merk Jumères. Ook leggen we uit hoe je met het merk kunt starten en wat je van ons kunt verwachten. Uiteraard wil je de producten ook ruiken, voelen en zien. Daarom vind je in het proefpakket ook verschillende samples zodat je een goed beeld krijgt van het merk en de producten.

Waarom Jumères

  • Alleen de essentiële producten voor dagelijks gebruik
  • Een Nederlands product met unieke, exclusieve formules
  • Onweerstaanbare, mannelijke geur
  • Exclusief verkrijgbaar bij beauty professionals
  • Bestel eenvoudig en snel via onze webshop

 

Het compacte assortiment van Jumères bestaat uit de meest essentiële verzorgingsproducten die iedere man nodig heeft. Alle producten zijn op elkaar afgestemd, met elkaar te combineren en hebben een stijlvolle, mannelijke, verfijnde geur.

De Jumères producten zijn speciaal ontwikkeld voor de echte man: klassiek, eenvoudig in gebruik en multifunctioneel. Bovendien kunnen ze op meerdere momenten van de dag worden gebruikt waardoor je slechts een beperkt aantal producten nodig hebt voor jouw volledige verzorging.

Vraag jouw proefpakket aan door het aanvraagformulier in te vullen en te versturen. Zodra we jouw aanvraag hebben ontvangen gaan we voor je aan de slag! Je ontvangt het proefpakket zo snel mogelijk per post.
Zodra je de producten hebt kunnen testen nemen wij telefonisch of per email contact met je op voor het beantwoorden van eventuele vragen.

Wil je ons volledige assortiment bekijken of persoonlijk kennis met ons maken? Dan ben je van harte welkom in onze showroom!

 

Vragen?

Voor vragen en/of voor het maken van een showroom afspraak kun je contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

Telefoon: +31 (0)495 - 434 600
Email: sales@dancohr.com