Voor hem

De mannenhuid

Ondanks dat de mannenhuid en de vrouwenhuid uit dezelfde huidlagen en huidcellen bestaan, zijn er toch wat verschillen. Dit verschil wordt voornamelijk gecreëerd door het hormoon testosteron. Door de hoge concentratie van dit hormoon is de huid van de man maar liefst 20-25% dikker en produceert meer talg vergeleken met de huid van de vrouw. Naast deze aspecten heeft dit ook gevolgen voor de veroudering van de huid. Testosteron stimuleert namelijk de aanmaak van collageen, waardoor de veroudering van de man later begint als bij de vrouw. Maar dit zegt niet alles, de veroudering van de vrouw gaat namelijk vrij geleidelijk, terwijl dat bij de man minder geleidelijk gaat.

 

Echter, dit betekent niet dat mannen minder huidverzorging nodig hebben. De mannenhuid kan namelijk dezelfde problemen ervaren als de huid van de vrouw, zoals onzuiverheden, huidveroudering en gevoeligheid. In veel gevallen is het voor de man belangrijk om een snelle doelgerichte routine te hebben die specifiek gericht is op de huid van de man.

 

Het assortiment van Jumères is daarom speciaal ontwikkelt om de huid van de man doelgericht, snel en functioneel te verzorgen.

Bow,Tie.,Bearded,Man,In,Dark,Grey,Suit.,Man,In